< />
2008. augusztus 5.

MEVISZ Hírek

A szakszervezeti munka elismerése

A Mátrai Erőműben március 15-én elismerésben részesültek a gazdasági és szakszervezeti munkában kiemelkedőt teljesítő munkatársak.
1993 óta erőművesek és bányászok a Mátrai Erőmű Rt. kebelén belül munkatársak, kollégák. Kilenc év hosszú idő, a közös munka, az együtt megoldott problémák, a nehézségek és sikerek „összehoztak” bennünket és ez így jó.

Biztos vagyok benne, segítette egymás elfogadását az, hogy a bányászok és erőművesek megőrizhették hagyományos szakmai ünnepeiket. Így külön ünnepeljük a villamos- és bányásznapot, és ugyancsak külön alkalommal kapnak elismerést a két szakma kiválóságai.

Március 15-e és a júniusi villamos nap az erőműveseké. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepén rövid megemlékezés után elismerésben részesülnek a gazdasági és szakszervezeti munkában kiemelkedőt teljesítő munkatársaink. Természetesen az elismerést adományozó az előbbi esetben a társaság, utóbbi esetben a MEVISZ.
Így történt ez ebben az évben is. Azok, akik szakszervezeti elismerésben részesültek, örömmel fogadták a VDSZSZ elnökének, Gál Rezsőnek a jókívánságait, aki jelen volt az ünnepségen. A forró drót hasábjain is köszönöm az elismerésben részesült kollégáknak, tisztségviselőknek áldozatos munkájukat és kívánom, hogy a jövőben is legyenek sikeresek!


A MEVISZ plakettjét kapták:
Sőregi Zoltán
Medveczki Zsolt
Boros László

Kiemelkedő munkáért oklevelet kapott:
Szőllősi Győző
Blahó József
Kiss Zoltán
Merva Eszter
Diák Tibor
Balla Tamás
Szekrényes István

Eredményes munkáért oklevelet kapott:
Zimány Attila
Bekecs László
Halász Veronika
Bene Imréné
Ádám János
Kovács Zsolt
Tóth Lászlóné

Rajki Sándorné MEVISZ titkár
(Forrás: "forró drót" újság 8.évf. 4.sz.)

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Hozzászólások:
#1 Czibik István
2015-01-28 12:33:02
Tisztelt Nyugdíjas Klub Vezető Úrhölgy/Úr!

Dr. Kovács Csaba főorvos úr (a Plantis Regenerációs Központ szakmai vezetője) előadása (amelynek központjában a szőlőmag és a C-vitamin együttes alkalmazásának tapasztalatai és a kapcsolódó elméleti háttér van) a Herbária Akadémia legjobb előadása lett.

Igény esetén, megfelelő egyeztetés után a főorvos úr megtartja az ingyenes (vetítéses, kb 50 perces) előadását az Önök klubjában is.

Az előadást (szintén ingyenes) nyilvános és négyszemközti konzultáció követi.
Kérem, hogy szíveskedjék értesíteni, ha a Klubban van érdeklődés a főorvos úr előadása iránt, és lehetőséget biztosítanának az előadás megtartására.


Tisztelette.
Czibik István
T:20 419 60 59
vissza a lap tetejére
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...