< />
Tagszakszervezeteink

Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezet

A DÉMÁSZ Szakszervezet az EVDSZ alapító tagja, erős és határozott véleményt képvisel a szövetségben. Tagjainak száma nagy, a szervezettség is meghatározó a társaságcsoportban. Képviselőinek, a bizalmiaknak sincs könnyű dolguk, hiszen a cég számos telephellyel rendelkezik az országban. A kapcsolattartás fontos számukra, minden lehetőséget kihasználnak jelenleg is ahhoz, hogy az információáramlás folyamatos legyen közöttük.
Tovább
Kapcsolat
Cím:
6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 64-66.
Tisztségviselő
Név:
Nagy Sándor
Elérhetőség:
E-mail küldése
Hírek

farsang

farsang Békéscsabán...

Bizonyára hallottátok már gazdasági vonalon, (az elég hosszúra nyúlt egységbontó időszakot követően) az idei év a csapatépítés jegyében zajlik, melynek köszönhetően szinte parancsként lett ukázba adva az ÜKK-n a „fílbetör”, mint új szlogen. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a békéscsabai/orosházi CSAPAT önként is ÉPÍT, ÉS ez a téma nálunk egyáltalán nem erőltetett. A rendhagyó módon, rendszeresen márciusban megrendezett farsangunkkal ugyanis hagyományt szerettünk volna teremteni és az is lett belőle. Immár ötödik éve igyekszünk szórakoztatni egymást és magunkat az úgynevezett batyus bulival.

Nagy örömmel kezdtünk bele a szervezésbe, a jelmezek kigondolásába, törtük a fejünket, hogy az idén milyen legyen a meghívó, ötleteltünk, hogyan szerezhetnénk egy kis apanázst magunknak.

Végre elérkezett a várva várt nap, március 26-a délután 4 óra. Az asztalokat megterítettük, készítettünk szendvicseket, hoztunk sok-sok üdítő és laktató finomságot, melyek egy részét házilag kreáltunk (édes és sós aprósütemény, torta), másik részét pedig ÜKK-s hozzájárulásból vásároltunk.
A DÉMÁSZ Szakszervezetnek köszönhetően az idén is értékes, vicces, hasznos, ízletes tombolanyereményeink voltak. (Ezúton is tisztelettel köszönjük a támogatást.) A főnyeremény egy szuperkreatív és rendkívüli – számomra földönkívüli– kézügyességgel megáldott kolléganőnk Pappné Katika felajánlása volt. Egészen pontosan egy exkluzív, csodálatos, illatos, házi, készítője tökéletes cukrásztudásról árulkodó, mennyei, farsangi csokitorta volt. Szinte mindannyian irdatlan mennyiségű tombolát vásároltunk, de fogalmazhatunk úgy is, hogy harcoltunk a színes számokért. A teljesség igénye nélkül , volt , akit az értékes ajándékutalvány, a tigrismintás takarítószett, a fándlis-biciklicsengős pohárkészlet, a vicces falióra, a retrós cigirágó, a fincsi édességek, a popcornos vödröcskék, az óriási ceruza, a tortadíszítő, a tortatartó, a színes salátástál, és volt, akit a főnyeremény inspirált arra, hogy jelentős mennyiségű szelvényt vegyen. A lényeg az volt, hogy minél nagyobb eséllyel induljunk a szerencse útján a kiszemelt nyereményünk felé. ( A tortát nem én nyertem, viszont kaptam belőle két óriásszeletet )

Eljött a buliba a kívánságteljesítő jótündér, a spanyol Maria ( Zorró szerelme ), Lúdas Manyi és libája, egy rikkancs fiú, egy porondmester, Karády Katalin, egy görög istennő, egy angyalka, egy cuki cica. Megjelent a szabadság szobor élethű mása, bevonult Huck kapitány a kalóz, egy retrós bébi, egy rocksztár. Itt volt a Besenyő családból Evetke, na és utoljára, de egyáltalán nem utolsó sorban és bátran mondhatom, a buli fénypontjaként megérkezett tökéletes jelmezében Besenyő nagypapa, Anti bácsi is. Szórakoztatóan hódító stílusával udvarolt a környezetében lévő minden hölgynek, hatalmas és egyértelmű sikert aratva. Egyszerűen frenetikus volt. Jöttek családtagok, kismamák tündéri csemetéikkel, férjek, nyugdíjasok, régi kollégák. Volt aki betegsége miatt nem tudott jönni, viszont nagyon hiányzott mindenkinek.

A zene a meghívott profi diszkósnak köszönhetően nagyon élvezhető volt. Igazi családias hangulatban buliztunk, táncoltunk, ettünk, ittunk, nevettünk együtt. Mi nemcsak erősek vagyunk így, hanem vidámak is. Szenzációs buli volt.

Tovább
További anyagaink:
További anyagaink
Portré

DÉMÁSZ Szakszervezet bizalmi – Dózsa-Szabó Mónika

2011 óta vagyok szakszervezeti tag. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért csak 10 év eltelte után léptem be a szakszervezetbe és akkor minek a hatására változott meg a véleményem. Hozzám hasonlóan közvetlen kollégáim sem voltak ebben az időben tagok. Azt sem nagyon tudtam, hogy van-e szakszervezet a társaságunknál, és ha van, akkor mit csinál, mivel foglalkozik.

Tovább
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Pécsi Hőerőmű Munkavállalói Érdekvédelmi Szervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkahelyi Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Észak-magyarországi Áramszolgáltató Rt. Tagszakszervezete Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia

Szolgáltatások

2014.12.22 10:23 - fairyanna

Észrevétel a moderáláshoz

2014.12.17 05:25 - aaagul45
Még több téma...