< />
2017. szeptember 15.

2017-09-23

EVDSZ Családi Nap

2017. szeptember 23.

Az EVDSZ Szövetségi Vezetőség döntése értelmében 2017-ben az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Családi napot rendez szeptemberben, a Komárom-Esztergom megye déli peremén található Császár községben, a Henryx Western City-ben.

Rendezvényünkre meghívunk és szeretettel várunk minden szakszervezeti Tagot és Családtagjait!

A családi nap keretében az étkezés karszalagos rendszerben történik, az üdítőket és szeszes italokat italjegy ellenében lehet elfogyasztani.

A részletes menüajánlat és az italjegy tartalma a Tagszakszervezeti irodákban megtalálható, a helyszínen szórólap formájában elérhető lesz, valamint itt letölthető.

Az EVDSZ minden 2017. szeptember 10-ig előzetesen jelentkezőnek személyenként 1 db italjegyet térítésmentesen biztosított.

Bővebb információ, a tagszakszervezeti irodákban.

A 2017. szeptember 10-ig leadott előzetes igénylések alapján az étel karszalagokat, valamint italjegyeket a Tagszakszervezetek fogják átadni. A beváltás és a helyszíni vásárlás lehetősége a rendezvény helyszínét ábrázoló térképen feltüntetjük.

Az előzetes jelentkezés lehetősége ugyan lezárult, de MINDEN SZAKSZERVEZETI TAGOT VÁRUNK A RENDEZVÉNYRE!

A családi napon változatos programot kínálunk, amelyet a fenti plakáton olvashattok.

A rendezvényre érkezők a bejáratnál térképet kapnak, amelyen feltüntetésre kerül valamennyi látnivaló, programhelyszín és egyéb hasznos információ. Ez a térkép a helyszínen az EVDSZ információs sátrában, itt a honlapunkon pedig előre láthatólag szeptember elején lesz elérhető.

• A bejáratnál egy EVDSZ információs sátor lesz, ahol a helyszín térképén kívül, hasznos kiadványokat találtok.
• A helyszínen a résztvevők eligazodását a Henryx city jelmezes munkatársai is segítik.
• A színpadi programok, a 10:30-tól félóránként váltva látható fazekas és tüzikovács bemutató, valamennyi múzeum megtekintése térítésmentes a rendezvényre érkezőknek.
• A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások Henryx City Dollárral vehetőek igénybe.
• A rendezvény ideje alatt a helyszínen polgárőrök fogják a parkolást segíteni.

• A city területén dohányozni, illetve autóval és motorral parkolni csak a kijelölt területen szabad, a city területére háziállatot bevinni szigorúan tilos!

Jelezd afacebook eseményben is, hogy velünk tartasz!

A Családi nap térképe nagyobb méretben megtekinthető, letölthető az alábbi képre kattintással:

A tavalyi sikeres EVDSZ Focikupa után az EVDSZ Szövetségi Vezetősége úgy döntött, hogy az idén kerüljön kiírásra a II EVDSZ Focikupa is.

Annak érdekében, hogy ne csak a foci barátoknak legyen közösségi rendezvény ez évben a családi nap keretében kerül lebonyolításra a sportesemény. Reméljük, minél több csapat meg akarja méretni magát, hiszen a szurkolók a családi nap résztvevői közül biztosítva vannak.


Reméljük most is sportszerű verseny keretében dől el, hogy ez évben ki a legjobb kispályás labdarúgó csapat az EVDSZ-ben!

A focikupa részletei a plakátra kattintással érhetőek el:

Töltsünk együtt egy varázslatos napot, hiszen ez is erősíti:
EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

A Családi nap beharangozója, a helyszínről kicsit bővebb információ a 2017. július-augusztusi Forró Drótban olvasható, vagy az alábbi képre kattintással letölthető:

Küldje tovább! Nyomtatható verzió Vissza a lap tetejére
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás írása:
Kérjük írja be az ellenőrző kódot!
Atomerőműben Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete AES-Tisza Erőmű Kft. VDSZSZ Tagszakszervezet Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezete Budapesti Erőművek Szakszervezete Villamosenergiaipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Borsodi Energetikai Kft. Szakszervezeti Bizottsága Dél-dunántúli Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Dél-magyarországi Áramszolgáltató Társaságcsoport Szakszervezete Dunamenti Hőerőmű Vállalat Munkástanács Dunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Elektromos Szakszervezet Energiaipari Karbantartók Szakszervezete Észak-Magyarországi Áramszolgáltató Dolgozóinak Szakszervezete Északdunántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Ifjúsági Tagozat Komlói Fűtőerőmű Zrt. Dolgozóinak Szakszervezete Miskolci Erőmű Szakszervezet Műszakos Dolgozók Érdekvédelmi Szervezete Mátrai Erőmű Villamos Szakszervezete MVM Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat VDSZSZ OVIT Rt. Tagszakszervezet Paksi Atomerőmű Dolgozóinak Szakszervezete Pannonpower Rt. Villamosenergia-ipari Dolgozóinak Szakszervezete Schneider Electric Rt. Szakszervezet Tiszavíz Vízerőmű Kft. Munkavállalóinak Szakszervezete Tiszántúli Villamosenergia-ipari Szakszervezet Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége ERBE Kft. Szakszervezete Villkesz Kft. Szakszervezete Villamosenergia-ipari Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma Villamosenergia-ipari Rendszerirányító és Üzemeltető Szakszervezete Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
A Szakszervezetek.hu Press legfrissebb hírei

Szolgáltatások

2016.01.13 07:01 - Aliraza521

Csalnak-e a munkáltatók?

2015.01.06 07:39 - mariamunir

Erőművek és Szolgáltatók

2015.01.02 12:51 - qudsia

Mi újság a PADOSZ-nál?

2015.01.02 12:51 - qudsia
Még több téma...