Magi Imréné (Kuti Horváth Mária)
1978. augusztus 1-től dolgozom a villamosenergia-iparban. Ekkor találkoztam először a szakszervezettel. Mint tag részt vettem a munkában. 1994-ben a környezetemben felkértek, hogy vállaljam el a bizalmi munkát. Kicsit félve eleget tettem a közösség felkérésének, majd rövidesen a DUVISZ gazdasági tevékenységébe is betekintést nyertem, mint GEB tag, majd mint GEB elnök. 1994-től bizalmi, majd főbizalmi tevékenységet látok el, üzemi tanács tagjaként szívesen segítek minden munkaügyi vagy gazdasági probléma megoldásában. Nem sokkal később az EVDSZ GEB tagjaként már a szövetség pénzügyeit is ellenőriztem, majd 2016-tól mint Felügyelő Bizottsági tag végzem ezt a feladatot a mai napig is. 1978. augusztus 1-től dolgozom a villamosenergia-iparban. Ekkor találkoztam először a szakszervezettel. Mint tag részt vettem a munkában. 1994-ben a környezetemben felkértek, hogy vállaljam el a bizalmi munkát. Kicsit félve eleget tettem a közösség felkérésének, majd rövidesen a DUVISZ gazdasági tevékenységébe is betekintést nyertem, mint GEB tag, majd mint GEB elnök. 1994-től bizalmi, majd főbizalmi tevékenységet látok el, üzemi tanács tagjaként szívesen segítek minden munkaügyi vagy gazdasági probléma megoldásában. Nem sokkal később az EVDSZ GEB tagjaként már a szövetség pénzügyeit is ellenőriztem, majd 2016-tól mint Felügyelő Bizottsági tag végzem ezt a feladatot a mai napig is.

Nagyon fontosnak tartom a pontos precíz gazdálkodást. A tagok érdekében minden esetben a jogszabályoknak megfelelően kell eljárni.

1978. augusztus 1. – jelenleg is Adó- és járulékügyi főelőadóként dolgozom a Vértesi Erőmű Zrt.-nél (és jogelődei)nél) Oroszlányban, a jogszabály-követésnek munkakörömből adódóan is naprakésznek kell lennie.

Feladatkörök Eredmények
Bérszámfejtés

500-3000 főt foglalkoztató vállalat munkavállalóinak havi műszakadatainak rögzítése, bérszámfejtése. Állományon kívüli személyek bérének elszámolása. Termelési gyakorlatos személyek elszámolása.
Munkásellátás A vállalat dolgozói számára a munkásszállás, munkásszállítási feladatok ellátása. Munkaruha beszerzése, és munkavállalóknak való kiosztása. Albérlet támogatások elszámolása. Munkahelyi étkeztetési feladatok ellátása.
VBKJ rendszer kialakítása és működtetése Helyi választható béren kívüli juttatási (cafetéria) rendszer kialakítása, karbantartása, havi szintű működtetése. Kapcsolattartás az önkéntes nyugdíjpénztárakkal, önsegélyző pénztársakkal, egészségpénztárakkal.
Adó- és járulékügyi feladatok ellátása Adó- és járulék ügyekkel kapcsolatos helyi szintű belső szabályzatok karbantartása. Bérfeladások adójogszabályi megfelelőségének folyamatos ellenőrzése. A Társaság havi adóbevallásának elkészítése. Önellenőrzési feladatok elvégzése. Rendszeres kapcsolatot tartok a kapcsolódó felügyeleti szervekkel.

EGYÉB SZAKMAI TEVÉKENYSÉG

• 2001 óta tagja vagyok a VITAMIN Egészségpénztár igazgatóságának.
• A DUVISZ vezetőségében az ellenőrző bizottság elnöki feladatait látom el.
• Az EVDSZ Felügyelő Bizottságának tagja vagyok.
• Elvégzem a Villamos Energia Ipari Nyugdíjas Alapítvány adminisztrációs és könyvelési feladatait.
• Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok.
• Több alkalommal vettem részt szakmai rendezvényeken, továbbképzéseken és konferenciákon.

TANULMÁNYOK

1974-1978. Kossuth Lajos Közgazdasági Szakközép Iskola, Tatabánya
Pénzügyi ügyintéző és képesített könyvelő

SZAKMAI KÉPZÉSEK

• Mérlegképes könyvelő vállalkozási szakon (1999.)

• Társadalombiztosítási ügyintéző (2005.)