Alkalmazotti tarifa megállapodás (2007. június 21.)
1970. január 01.
Ezúton közzé tesszük a tarifa-megállapodás eredeti dokumentumát, mely 2007. június 21-től érvényes. Értelemszerűen - és az a megállapodás egyéb rendelkezéseiből is kiderül - a jelenlegi "C” tarifa 2007. december 31-ig érvényes és 2008. január 1-jétől a most aláírt megállapodás tartalma szerinti rendelkezés van érvényben.

A hátralévő időben további egyeztetésekre kerül sor, melynek kapcsán a készülő miniszteri rendelet melléklete lesz meghatározva. Ezen melléklet a Munkáltatói Lista, melyet a megállapodás 1.1.1. pontja alapján a villamosenergia-iparban működő ágazati szakszervezetek állítják össze a Villamosenergia-ipari Társaságok Munkaadói Szövetségével egyeztetve. A Munkáltatói Listát a GKM hagyja jóvá és továbbiakban félévente aktualizálásra kerül. A listára kerülés elvei úgyszintén az 1.1.1 pontban vannak rögzítve. 

Ezúton a tarifa-megállapodás scannelt változatot tesszük közzé, melyen minden oldal külön is alá van írva. Tekintettel arra, hogy ez a változat nehezebben töltődik, tájékoztatásul közöljük, hogy korábban közzé tettük a megállapodást aláírások nélkül. Megjegyezzük, hogy az eredeti elképzelések szerint a két fél között létrejött megállapodást támogató jelleggel a munkáltatói szövetség is aláírta volna, azonban a VTMSZ úgy döntött, hogy ezt nem teszi. Ez a megállapodás érvényességén nem változtat.

Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok