Bulgáriában öregbítették az EVDSZ, PADOSZ, Atomerőmű hírnevét
2017. június 28.
Magyar győzelem született idén a WONUC (Nukleáris Dolgozók Világtanácsa) nemzetközi kispályás labdarúgó tornán. A WONUC tornán hazánkat – egyben a paksi atomerőművet és az EVDSZ-t – a PADOSZ csapata képviselte. Ez a WONUC torna majd’ másfél évtizedes története során a második PADOSZ-győzelem. Magyar győzelem született idén a WONUC (Nukleáris Dolgozók Világtanácsa) nemzetközi kispályás labdarúgó tornán. A WONUC tornán hazánkat – egyben a paksi atomerőművet és az EVDSZ-t – a PADOSZ csapata képviselte. Ez a WONUC torna majd’ másfél évtizedes története során a második PADOSZ-győzelem. A PADOSZ csapata a várnai tornán. Fotó: PADOSZ

Magyar győzelem született idén a WONUC (Nukleáris Dolgozók Világtanácsa) nemzetközi kispályás labdarúgó tornán. Az idei bajnokság házigazdája Bulgária volt, helyszíne Várna, ahol a labdarúgó tornával egy időben rendezték a BWF (Bolgár Munkavállalók Világszövetsége) sport rendezvényét, amelyen 15 ország több mint ezer képviselője versengett 30 sportágban.

A WONUC tornán hazánkat – egyben a paksi atomerőművet és az EVDSZ-t – a PADOSZ csapata képviselte. A mérkőzések kivételesen műfüves pályán zajlottak, ami – úgy tűnik – a paksi csapatnak nem okozott gondot, mert egy Oroszország elleni döntetlen után Kazahsztánt 4:3 arányban legyőzte, majd drámai csatában a házigazdák ellen 8:6 arányú győzelmet arattak.

Ez a WONUC torna majd’ másfél évtizedes története során a második PADOSZ-győzelem. Ezt különösen annak tükrében értékeli nagyra a csapat, hogy mindkét rivális, az orosz és kazah csapat is részt vett az idei tornán.

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok