EVDSZ FELHÍVÁS! Csatlakozzatok ismét az oktatás szabadságáért és a szolidaritásért hirdetett akciókhoz!
2016. április 19.
Az Akciószövetség céljainak megfelelően a Pedagógusok Szakszervezetét, a demonstrálókat és a sztrájkolókat az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége nevében ezen a napon is teljes körű támogatásunkról biztosítjuk.

A pedagógus, szociális és diák sztrájk, a forgalomlassító akció és egyéb akciók részletei, valamint a szolidaritási nyilatkozatunk a cikkünkben olvasható. Az Akciószövetség céljainak megfelelően a Pedagógusok Szakszervezetét, a demonstrálókat és a sztrájkolókat az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége nevében ezen a napon is teljes körű támogatásunkról biztosítjuk.

A pedagógus, szociális és diák sztrájk, a forgalomlassító akció és egyéb akciók részletei, valamint a szolidaritási nyilatkozatunk a cikkünkben olvasható.

Az Akciószövetség céljainak megfelelően a Pedagógusok Szakszervezetét, a demonstrálókat és a sztrájkolókat az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége nevében ezen a napon is teljes körű támogatásunkról biztosítjuk.

Gyermekeink, unokáink jövője a tét, és gyermekeinkért, unokáinkért minden áldozatvállalásra készek vagyunk.

7.30-kor gyülekező, 8.00-kor forgalomlassítási akció indul Budapesten.
Indulás: Symacsarnok előtt
Csatlakozási lehetőség korlátlan.

Kérjük tagjainkat, hogy tegyenek eleget a Pedagógusok Szakszervezete felkérésének: április 20-án 12 órakor álljon le 5 percre az ország. Álljunk meg, és ezzel fejezzük ki, hogy elégedetlenek vagyunk az iskolával, az egészségüggyel, azzal, hogy semmibe veszik a kisemberek véleményét, gondjait.

Kérjük tagjainkat, hogy ezen a napon is öltözékükkel fejezzék ki szolidaritásukat, viseljenek kék szalagot.

Oldjuk meg a házi feladatot közösen. Támogassuk, segítsük a pedagógusokat céljaik elérésében; fejezzük ki szolidaritásunkat.
Találjuk ki, hogyan lehet megállítani 5 percre az országot!
Kérjük, hogy fogjatok össze a barátaitokkal, munkatársaitokkal, és szervezzetek valami olyan akciót, amivel jól el lehet tölteni ezt az öt percet!

Lehettek megint feketében vagy kockásban, kitűzhetitek a kék vagy akár a fekete-fehér szalagokat, vihettek magatokkal esernyőt, feliratokat stb.
Legyetek vidámak és kreatívak! Nem felbosszantani kell más embereket, hanem felrázni és magunk mellé állítani.
A legeslegfontosabb, hogy az akció senkinek a testi épségét nem veszélyeztetheti, és nem okozhat anyagi kárt!

CSATLAKOZZATOK AZ AKCIÓKHOZ, ÉS NE FELEDJÉTEK:

EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok