EVDSZ TAGSZERVEZÉSI AKCIÓ 2017-2018
2017. szeptember 15.
Ezzel az akcióval is az a célunk, hogy biztosítani tudjuk a közel 10 000 fős EVDSZ taglétszámának növekedését és a szövetség további erősödését. Az ötven százalékon felüli szervezettségünk példaértékű Magyarországon, de ez nem tehet elbizakodottá bennünket! Tovább kell növelnünk a taglétszámunkat, a szervezettségünket, hogy minél hatékonyabban tudjuk a tagságunk érdekeit képviselni!

 Az EVDSZ taglétszáma a 2013-2015 között meghirdetett tagszervezési akciónak (is) köszönhetően növekedésnek indult. Ezt követően a taglétszám növekedés leállt! Ha nem teszünk semmit, az ismert munkáltatói létszámleépítéseknek, a cég bezárásoknak, az átalakulásoknak és az egyéb kedvezőtlen folyamatoknak köszönhetően, folyamatos szakszervezeti taglétszám csökkenéssel kell számolnunk! Ezzel az akcióval is az a célunk, hogy biztosítani tudjuk a közel 10 000 fős EVDSZ taglétszámának növekedését és a szövetség további erősödését. Az ötven százalékon felüli szervezettségünk példaértékű Magyarországon, de ez nem tehet elbizakodottá bennünket! Tovább kell növelnünk a taglétszámunkat, a szervezettségünket, hogy minél hatékonyabban tudjuk a tagságunk érdekeit képviselni! 

Ha nem teszünk semmit, az ismert munkáltatói létszámleépítéseknek, a cég bezárásoknak, az átalakulásoknak és az egyéb kedvezőtlen folyamatoknak köszönhetően, folyamatos szakszervezeti taglétszám csökkenéssel kell számolnunk! Ezzel az akcióval is az a célunk, hogy biztosítani tudjuk a közel 10 000 fős EVDSZ taglétszámának növekedését és a szövetség további erősödését.
Az ötven százalékon felüli szervezettségünk példaértékű Magyarországon, de ez nem tehet elbizakodottá bennünket! Tovább kell növelnünk a taglétszámunkat, a szervezettségünket, hogy minél hatékonyabban tudjuk a tagságunk érdekeit képviselni!

 

A Szövetségi Vezetőség ezért is döntött úgy, hogy ismételten meghirdeti a tagszervezési és tagmegtartási akciót!

Az ÚJRA meghirdetett

 tagszervezési és tagmegtartási akció  2017. júliusától 2018. októberig tart!

 

.

Az akció legjobbjait a 2018. évi Tisztújító Taggyűlésen díjazza a Szövetség:

ÉRDEMES BEKAPCSOLÓDNI AZ AKCIÓBA, HISZEN AZ ERKÖLCSI ELISMERÉSEN TÚL ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK KERÜLNEK KIOSZTÁSRA A LEGJOBBAKNAK!

Reményeink szerint azonban az akció igazi nyertese a szakszervezeti tagság lesz, hiszen minél nagyobb a taglétszám, minél nagyobb a szervezettség, annál hatékonyabb lehet az érdekképviselet, az érdekvédelem, annál nagyobb esélye van az érdekérvényesítésnek!

EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!


Szeretnéd jobban megismerni az akció részleteit?
Keresd a helyi szakszervezet vezetőjét vagy
munkatársát, vagy
keress meg bennünket az EVDSZ-ben!!
Írj nekünk az evdsz@vd.hu címre, és mi válaszolunk!!!

Az akció részleteiről folyamatosan beszámolunk a Forró Drótban

.

A mellékletekből letölthető, valamint a Tagszakszervezeti irodákban 2017. októbertől elérhető az akcióhoz kacsolódóan készített szórólap.

 

Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok