Forró Drót Hirdetési Tarifák 2019
Találja meg ügyfeleit Forró Dróton - Hirdessen a Forró Drótban!
2019. február 11.
A szakmaiság garanciáját a lap alapítója és kiadója, az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége, a minőség garanciáját pedig Magyarország legnagyobb lapkiadója a Mediaworks Kft. és a két szervezet munkatársainak összehangolt, minőségi munkája adja.

A Metropol formátumú kéthavonta megjelenő Forró Drót című újságot 1995- ben, a villamosenergia-ipar magánosításának előestéjén alapította az iparági érdekvédelmi szövetség elsődlegesen abból a célból, hogy bemutassa az ágazat szereplőit.Természetesen, ahogy változik a világ, változnak az elvárások, a lapnak is változni kell, de a keret és a szándék, változatlan.

A FORRÓ DRÓT:

- tájékoztatja olvasóit az iparág legfontosabb szakmai eseményeiről és a cégek közösségeinek élet- és munkakörülményeiről;

- beszámol a villamosipari dolgozókat érintő szakszervezeti, társadalmi, gazdasági és egyéb hírekről, jogszabályokról;

- híreket közöl más iparágak, valamint magyar és nemzetközi szervezetek életéről,

- általában 16, esetenként 20-24 oldalon jelenik meg: hírek, tudósítások, riportok, színes interjúk, publicisztikák mellett hirdetéseket közöl, beszámol iparági sporteseményekről, valamint munkavédelmi, egészségügyi, szabadidõ és egyéb témákban ad hasznosítható információt, javaslatokat.

- 7000 példányban jelenik meg országszerte, a vd.hu oldalon online formában lapozható, letölthető, így gyakorlatilag mintegy 100.000 emberhez jut el.

- olvasói elsősorban a villamosenergia-iparág dolgozói, családtagjaik, valamint az iparághoz tartozó és velük kapcsolatban álló valamennyi cég és szervezet vezetői. Eljut az adott témában illetékes minisztériumok, parlamenti pártok, szervezetek vezetőihez, az iparági társaságok menedzsmentjéhez, valamint az Observer Budapest Médiafigyelõ Kft. Sajtószolgálatához is.

Hirdetési tarifáink több, mint 10 éve változatlanok!

HIRDETÉSI TARIFÁK 

2019

Mértékadó:

Lap: 235 x 310 mm-es (oldalpár: 470 x 310 mm). Tükörméret: 206 x 280 mm volumenizált papír, full color borító, kétszín belív.

Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t!

Felület kínálat belív:

 

A belíven full color hirdetés rendelése esetén 10% felárat számítunk fel!

Felület kínálat borító:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyedi hirdetési szerződések partnereinknek akár 50% kedvezménnyel! 

Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok