EVDSZ Választási Bizottság dokumentumai
EVDSZ Választási Bizottság Felhívása

Tisztelt Szakszervezetek! Tisztelt Szakszervezeti Tagok!
Az EVDSZ tisztségviselőinek ötéves mandátuma idén lejár. Az EVDSZ tisztújító választására a 2018. november 29-30-ra kitűzött Taggyűlésen kerül sor. A Választási Bizottság szeptember 20-i megalakulásáról már tájékoztattunk Benneteket.

A választás szabályait az Alapszabály, a Választási Szabályzat, valamint a Választási Bizottság Ügyrendje tartalmazza. Kérjük a dokumentumok áttekintését, valamint a jelöltek állítására és a tisztségviselők választásra vonatkozó szabályok és előírások betartását.
Amennyiben a választással kapcsolatban kérdésetek vagy észrevételetek van, akkor forduljatok bizalommal az elérhetőségeken keresztül a Választási Bizottság elnökéhez, illetve bármely tagjához.

Az EVDSZ tisztújító választási eljárásának időütemezett feladatterve szerint, a jelölési időszak 2018. november 14-én lejárt. Tekintettel arra, hogy a jelölésre nyitva álló határidőig minden tisztségre, illetve bizottsági helyre megfelelő számú jelölés érkezett, a Választási Bizottság a jelölési időszakot 2018. november 14-én lezárta, mivel a jelölési időszak meghosszabbítását semmilyen körülmény nem indokolta.

A mellékelt dokumentumban megtalálható a Tagszervezetek által leadott érvényes jelöltek listája.

EVDSZ VB

 

 

Kapcsolódó linkek
Letölthető dokumentumok
Kapcsolódó cikkek
Kapcsolódó események
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok