EVDSZ Választási Bizottság dokumentumai
EVDSZ Választási Bizottság Felhívása

Tisztelt Szakszervezetek! Tisztelt Szakszervezeti Tagok!
Az EVDSZ tisztségviselőinek ötéves mandátuma idén lejár. Az EVDSZ tisztújító választására a 2018. november 29-30-ra kitűzött Taggyűlésen kerül sor. A Választási Bizottság szeptember 20-i megalakulásáról már tájékoztattunk Benneteket.

A választás szabályait az Alapszabály, a Választási Szabályzat, valamint a Választási Bizottság Ügyrendje tartalmazza. Kérjük a dokumentumok áttekintését, valamint a jelöltek állítására és a tisztségviselők választásra vonatkozó szabályok és előírások betartását.
Amennyiben a választással kapcsolatban kérdésetek vagy észrevételetek van, akkor forduljatok bizalommal az elérhetőségeken keresztül a Választási Bizottság elnökéhez, illetve bármely tagjához.
A választási eljárás feladattervének időütemezése szerint a tisztségviselők jelöltállítási időszaka 2018. október 10-én kezdődik. A választás nagyon fontos része az egyes tisztségekre történő jelöltek állítása, mely biztosítja szavazáskor a legalkalmasabb személyek kiválasztását az egyes tisztségek betöltésére. A tisztségre jelölt személyek adatait és az érvényes jelöltséghez szükséges dokumentumokat az evdsz.valasztas@vd.hu. e-mail címre szíveskedjetek elküldeni.


Tisztelt Szakszervezetek! Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

A Választási Bizottság azzal a kéréssel fordul hozzátok, hogy a választás során a jelölési időszakban egymással egyeztetve, aktívan vegyetek részt a tisztségekre történő jelölésekben!
Közös érdekünk a tisztújító választás sikeres lebonyolítása, hogy igaz legyen:

EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

EVDSZ VB

 

 

Kapcsolódó linkek
Letölthető dokumentumok
Kapcsolódó cikkek
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok