EVDSZ Nyugdíjas Tagozat
EVDSZ NYT
Cím:
Tisztségviselő:


EVDSZ Nyugdíjas Tagozat

EVDSZ Nyugdíjas Tagozati Képviselők:

A Nyugdíjas Tagozat Elnöke: Begitter Henrikné (Hédi)

Elnökhelyettese: Vida György

Ajkai HMSZ Egger Attila
Ajkai HMSZ Koczka Sándorné
DÉMÁSZ  
DUVISZ Molnár Miklós
Elektromos Szakszervezet  
ÉMÁSZ Valiskó Ferenc
ÉVISZ Szalai Miklós
OVIT Polczer Ferenc
OVIT Begitter Henrikné
PADOSZ Majoros János
PADOSZ Vida György
Pécsi Erőmű DSZ Bacsó László
Schneider Szabados Józsefné
VIMÉSZ Máhli János
TIVISZ Domina József
MVM DSZ Szalai Györgyné
VIRÜSZ Bakai Lehel
DHV MTSZ Bátki László
EVDSZ Polgár Tibor

 

Ma 3,3 millió ember él nyugdíjból, vagy nyugdíj-szerű juttatásokból Magyarországon, akiknek havi átlagos nyugdíja 82.000 Ft. A villamosenergia-iparból kb. 40.000 fő ment nyugdíjba, akiknek jelentős hányada szakszervezeti tag.

A VDSZSZ, majd az EVDSZ mindig kiemelt figyelmet fordított a nyugdíjasok életkörülményeinek javítására. 2005-től számos újdonságot vezettek be számunkra: A nyugdíjasok is használhatják az EDC kártyát, amellyel 5-10%-os kedvezményekkel vásárolhatnak áruházakban, élelmiszerboltokban, könyvesboltokban, benzinkutaknál. Honlapukon a Nyugdíjasok Országos Képviselete (NYOK) kiadványait, állásfoglalásait, és a nyugdíjasokat érintő aktuális kérdéseket olvashatjuk. A Nyugdíjas Tagozat tagjai is megkapják a Forró Drót számait.

Nyugdíjas Tagozatunk évente minimum két alkalommal ülésezik. Itt iparágunkkal kapcsolatos aktuális és időseket érintő kérdésekről kapunk tájékoztatást. Ugyancsak rendszeresek az Iparági Nyugdíjas Klub rendezvényei, ahol az iparág nyugdíjas vezetői találkoznak egymással és folytatnak baráti beszélgetéseket.

2007 októberétől a Liga Szakszervezet székházában megalakítottuk a Liga Nyugdíjas Tagozatát, amelybe beválasztották az elnökünket.

EVDSZ Nyugdíjas Tagozat