Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma
VÜTFÓ
Cím:
Tisztségviselő:


Villamosenergia-ipari Üzemi Tanácsok Fóruma

1. A VÜTFÓ célja:

a) Rendszeres tanácskozásaival információt nyújt és konzultációs szakmai segítséget ad a villamosenergia-iparban működő üzemi tanácsok érdekképviseleti munkájához.
b) A tagok ismerjék meg egymás tevékenységét és tapasztalataikat megosztva eredményesebben valósítsák meg érdekképviseleti tevékenységüket.
c) A Fórum tagjai a tapasztalatok és jó gyakorlatok megosztása által hatékonyabban működhessenek közre a munkáltatójuknál felmerült üzemi tanácsi jogosítványokat érintő kérdések megvitatásában.
d) A Fórum működése járuljon hozzá az iparágon belül a munkavállalók szociális és jóléti vívmányainak megőrzéséhez és színvonalának emeléséhez.
e) Az ülésekre szervezett programok bővítsék a tagok üzemi tanácsi munkáját érintő szakmai ismereteit.

2. A VÜTFÓ jellege:

Fórum, a célokban meghatározottak szerint konzultációt biztosít a megjelentek részére. A VÜTFÓ nem jogi személyiség, vagyonnal, bevétellel, ingatlannal nem rendelkezik. Tagjait tagdíj vagy egyéb kötelezően előírt költség nem terheli.

3. A VÜTFÓ tagjai:

Az iparágban megválasztott üzemi tanácsok (üzemi megbízottak) amelyek jelezték részvételi szándékukat a Fórumba, a Működési Rendet elfogadták és a Fórum megszavazza a felvételüket.