EVDSZ V. Taggyűlés
2018. április 25. 9 óra
Helyszín kiválasztása folyamatban

Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége éves Taggyűlését 2018. április 25-én tartotta az ALFA ART HOTEL***-ben, Budapesten.

Az V. Taggyűlés célja az EVDSZ VII. (Tisztújító) Kongresszus által elfogadott program és az EVDSZ 2017. évi munkaprogram teljesülésének értékelése, és az időközbeni változások, kilátások elemzése volt.

A  Taggyűlés első napirendi pontjaként az EVDSZ elnöke, dr. Szilágyi József számolt be a IV. Taggyűlés óta – 2017-2018. évben – végzett munkáról, majd a pénzügyi beszámolót fogadták el a küldöttek.

Ezt követően Ácsi Péter, a Felügyelő Bizottság elnöke terjesztette elő az FB pénzügyi beszámolót kiegészítő jelentését, majd hozzászólásokra és vitára került sor.

Az ebéd után a Felügyelő Bizottság beszámolójára került sor, majd ismét az EVDSZ elnöke terjesztette be a szervezet 2018. évi pénzügyi tervét. Ács Péter mindezt a Felügyelő Bizottság jelentésével egészítette ki.

A Testület elfogadta a beszámolót, a pénzügyi beszámolót, a felügyelő bizottság beszámolóját és az EVDSZ 2018. évi pénzügyi tervét.

A hozzászólások, a vita, és a határozathozatalt követően dr. Szilágyi József zárta le az V. Taggyűlést.

Kapcsolódó linkek
Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok