XXI. VIMFÓ Fórum
2019. május 09.
Zamárdi

MEGHÍVÓ

Kedves Munkavédelmi Képviselőink! Tisztelt Partnereink!

A Villamosenergia-ipari Munkavédelmi Képviselők Fóruma (VIMFÓ),

az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (EVDSZ) támogatásával

“A munkavédelem, a villamosenergia-ipari ágazatban történő egészséges és biztonságos munkavégzéssel kapcsolatos helyes gyakorlatok, valamint a munkavállalói munkavédelmi érdekképviselet aktuális kérdései”

címmel fórumot szervez, melyre tisztelettel meghívjuk a villamosenergia-iparág  munkavédelmi bizottságainak elnökeit, munkavédelmi képviselőit és a munkáltató munkavédelemért felelős szakembereit.

A XXI. VIMFÓ rendezvény helyszíne:

Hotel Wellamarin Zamárdi

(8621 Zamárdi, Eötvös utca 15/1)

 

A XXI.VIMFÓ rendezvény időpontja:

2019. május 9-10. (csütörtök-péntek)

A fórum  célja: 

A villamosenergia-iparág munkáltatóinál működő munkavédelmi képviselők és munkavédelmi bizottságok szakmai fejlődésének támogatása, a hatékonyabb érdekképviseleti és baleset megelőzési tevékenységeik megvalósításában. Az együttműködés erősítése a munkáltatók munkavédelmi szakembereivel az ágazat munkavédelmi helyzetének javítása érdekében, amely egységes megelőzési szemléletet alakít, és ennek eredményeként javuljon a munkáltatók baleseti mutatói.

 

Jelentkezés:

A részvételi szándékot legkésőbb 2019. április 12-ig a mellékelt jelentkezési lapon szíveskedjenek megküldeni Szabóné Csizmadia Eszter Katalinnak, a VIMFÓ koordinátorának címére, e-mail: e.csizmadia.szabone@eon-hungaria.com

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok