ACCENT Hotels szállodák
Az Accent Hotel Management Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kötött Együttműködési Keretszerződésben foglaltak szerint az EVDSZ tagjainak az alább felsorolt szállodákban kedvezményes szállásfoglalásra van lehetőség oly módon, hogy a felsorolt szállodák saját weboldalán megtalálható mindenkor hatályos csomagajánlatok bruttó áraiból, valamint félpanziós ellátással számolt bruttó szobaáraiból 10% kedvezményt biztosítsanak a Vendégek részére.

Csoportok (15 fő vagy 10 szoba vagy annál több, azonos érkezési és utazási dátummal történő foglalás esetén) nyújtandó szolgáltatásokra egyedi feltételek vonatkoznak, ennek az ajánlatnak az nem része!

Mi az Accent Hotels-nél azért dolgozunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak és visszatérjenek hozzánk.

 

Ezúton tájékoztatunk Mindenkit, hogy 2019-ben a Club Aliga szálloda és a Greenfield Hotel Golf & Spa **** szálloda már nem tartozik az Accent Hotels által üzemeltetett szállodák körébe, ezáltal az Accent Hotel Management és az EVDSZ között fennálló szerződésben foglalt kedvezményeket biztosító szállodák köréből ezek a hotelek kikerültek.

2019. május 1-től a kedvezmény nem vehető igénybe az Oroszlános Borhotelben.

Ennek megfelelően az általunk megadott Promo kód sem érvényes ezekre a szállodákra, csak azokra, amelyek az Accent Hotels üzemeltetésben maradtak.

 

Az Accent Hotels örömmel jelenti, hogy újabb szállodákkal bővült 2019-ben a portfolió:

 

 • 2019.  január 01-től  a Telekom Hotel Balatonkenesén teljes jogú tagja lett a szállodacsoportnak.
 • 2019. július 1-én nyílt a Monastery Boutique Hotel Budapest.
 • 2019. augusztus 1-én nyílik a belvárosi T62 Hotel szállodánk Budapesten a Nyugati pályaudvarral szemben, 142 szobával és 50 fős különteremmel.

 

A Szolgáltatás megrendelése:

Az EVDSZ Tagok az Accent Hotels Szállodalánc

10 %-os kedvezményét a foglalási rendszerben a megfelelő promóciós kód feltüntetésével vehetik igénybe.

A promóciós kódot kérd a szakszervezeti vezetődtől, vagy a hírlevelünkben olvashatod!

A promóciós kód 2019. januárban változott, 2019. december 31-ig érvényes.

Az Accent Hotels szállodák és a foglalási rendszer a következő központi oldalról érhetőek el:

Az Accent Hotels által üzemeltetett szállodákról bővebben a fenti képgalériára, vagy a lenti tájékoztatóra kattintva olvashattok.

Aktuális akciós ajánlatok az alábbi képre kattintással érhetőek el:

(a promóciós kód beírásával láthatóak az EVDSZ kedvezmények!)

 

 

 

 

 

 

Az EVDSZ megállapodás alapján igénybe vehető szolgáltatások megrendelésének módja:

A kedvezményre jogosult a foglalást közvetlenül a szolgáltató szálloda üzemeltetőjéhez küldi, a foglalásban az alábbiak feltétlen felsorolásával:

 • A kedvezmény igénybevételére jogosult EVDSZ-tag neve
 • Az EVDSZ partneri szerződésre hivatkozás
 • Az érkezés és elutazás időpontja
 • A felnőttek létszáma
 • A gyerekek létszáma és kora
 • Az igényelt szolgáltatás (csomagajánlat, vagy szoba félpanzióval)

A foglalást KIZÁRÓLAG EVDSZ-TAG küldheti, aki jogosult a kedvezmény igénybevételére!

A fentieknek nem megfelelő foglalások kedvezményre nem jogosítanak!

Fentiek szerint nem jogosít kedvezményre az online és offline utazás-közvetítőnél megtett foglalás, mint pl. szallas.hu, booking.com, stb.

A szállodák üzemeltetői törekszenek arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a foglaltság függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a foglalást, a visszaigazolás esetén feltüntetve a foglalás alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla kedvezménnyel számított végösszegét.

A visszaigazolás minden esetben tartalmazza az előlegfizetésre vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a foglalás érvényessé.

A kedvezmény igénybevételének feltétele:

A kedvezmény igénybevételére jogosult EVDSZ-tag a Vendégek szállodába történő bejelentkezése alkalmával jelen legyen, és a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja: évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. A bejelentkezéskor történő, jelen pont szerint megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a jelen szerződés szerinti kedvezmények nyújtását az Üzemeltető megtagadhatja. Ezzel kapcsolatban sem az EVDSZ, sem az EVDSZ-tag kifogással nem élhet.

Fizetési és lemondási feltételek:

Foglalás esetén minden esetben az adott szálloda fizetési és lemondási feltételei az érvényesek, melyeket a visszaigazolás tartalmaz.

A foglalás elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a Vendég és a Szálloda Üzemeltető között jön létre

 

A MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KEDVEZMÉNYT NYÚJTÓ SZÁLLODÁKRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐ:

Az Accent Hotels szállodacsoport segít Önnek, hogy:

 

 • a legmegfelelőbb helyszínt találja meg rendezvényének,
 • meghívottjai kiváló vendéglátásban részesüljenek,
 • munkatársainak a legemlékezetesebb csapatépítő programokat biztosíthassa;
 • és egy sikeres rendezvény tökéletes légkörét teremthesse meg.

21 szálloda (melyből 17 foglalható EVDSZ kedvezménnyel) és a magyar rendezvénypiac részletes ismerete teszi az Accent Hotels-t tökéletes választássá az Ön számára.

Konferenciák és tréningek

Az Accent szállodáinak számos vendége megtapasztalhatta már, hogy nem csupán a tökéletes pihenés élményét kínálják, hanem számos ideális, inspiráló helyszínt is ahhoz, hogy az Ön és csapata kreativitása is szabadon szárnyalhasson!

A csapatépítés sikere nem csupán az izgalmas játékokon, a kreatív megoldásokon vagy a képzelőerő és a csapatjáték felébresztésén múlik. A megfelelő helyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Ön kollégái is igazi élményekkel térjenek haza, hogy aztán ezekből merítve, cégét még sikeresebbé tegyék.

Sárkányhajózás? Geocaching? Kalandpark?

Mindegy, hogy melyik extrém programlehetőséget szeretné kipróbálni, valamelyik szállodában vagy a szálloda környékén biztos lesz rá lehetősége! Számos együttműködő partnerükkel közösen gondoskodnak majd arról, hogy az együtt eltöltött napok igazán izgalmasan teljenek és a hazatérés után is többször szóba kerüljenek!

Számos szállodájuk kiváló adottságokkal és egyedülálló lehetőségekkel rendelkezik ahhoz, hogy egy-egy nagyobb családi nap tökéletes helyszíne lehessen, ahol a családi és munkahelyi kapcsolatok összefonódhatnak.


Esküvő

Ez az a nap, amely mindenki életében az egyik legfontosabb… amikor minden apró részletnek a helyén kell lennie… amelyet nem lehet újra megismételni.
Országszerte várják Önt, legyen szó romantikus kastélyszállodáról, egyedülálló természeti környezetben fekvő hotelről vagy akár ötcsillagos minőségről.


Ismerje meg az Accent Hotels széles kínálatát!

 

A rendezvények, konferenciák helyszínének kiválasztásához az alábbi képre kattintva érhető el az a katalógus, amely tartalmazza a szállodalánc tagjainak:

 • elérhetőségét a nagyobb városoktól,
 • a szállodák szobáinak számát, valamint speciális szolgáltatásait
 • a konferenciatermek alaprajzait és a berendezéstől függő terem befogadó képességeket.
 • a programlehetőségeket.

 

 

 

Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok