Aronia Spa & Wellness

A Thermal Hotel Aquincum Aronia wellness, fitness, spa szolgáltatásait, Wellness & Fitness kombinált belépőket, valamint Spa kezeléseket ajánlunk EVDSZ Tagoknak 20 % kedvezménnyel. A kedvezmény és a szolgáltatások szállás foglalása nélkül is igénybe vehetőek!  

Corporate spa ajánlataink a következő szolgáltatásokra kínálnak kedvezményt:

Wellness részlegünk teljes körű használata: két termálmedence, finn szaunák, szauna, gőzkabin, aroma kabin, úszómedence, Kneipp medence, jakuzzi

Fitneszterem használata

Kedvezményes masszázsok

Általános feltételek:

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák

Szállodánk Szép kártya elfogadóhely

Parkolási díj, zárt, őrzött parkolónkban: 1.270 Ft/autó/éjszaka

Jelen kedvezmény más akciókkal és kedvezménnyel nem vonható össze!

Jelen kedvezmény napi egyszeri kedvezményes belépésre jogosít

A kedvezmény igénybevételének menete:

  1.  

A kedvezményre jogosult tag(ok)nak érkezés után, a Spa recepción, az EVDSZ kedvezményre kell hivatkozniuk, majd egy azonosító űrlapot kell kitölteniük, amin a név, e-mail cím, EVDSZ, aláírás, dátum szerepel.

A Kedvezmény igénybevételének feltétele az előbbiek mellett, hogy az EVDSZ tagkártya tulajdonos a SPA recepción történő bejelentkezése alkalmával jelen legyen, és a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. A tagsági kártya más személyre át nem ruházható. Ezek alapján történik az azonosítás.

A recepciós egy adatbázisban rögzíti az adatokat.

A wellness és fitness részleg használatára vonatkozó szabályokról minden tag a Hotel honlapján elérhető Spa Etikett menüben, vagy a Spa házirendben tájékozódjék és ennek tudatában,saját felelősségre veheti igénybe az Aronia Spa&Wellness szolgáltatásait.

Az egyszerre érkező tag(ok) száma, adott időszakban, nem haladhatja meg a 20 főt.

A Hotelnek nem áll módjában érvényes bérlet vagy belépő hiányában belépést biztosítani az EVDSZ tagkártya tulajdonosok részére.

A bejelentkezéskor a személyi igazolvány felmutatásával együtt történő, megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. 

Az infrakabin használatát a kedvezmény nem érinti, az külön térítés ellenében vehető igénybe, amelynek áráról a Spa recepción tájékozódhatnak.

​​​​​​​​​​​​​​16 éven aluli gyermek, felnőtt felügyelettel sem látogathatja a wellnesst csendes időszakban (06:00-8:00 és 20:00-22:00).

Az EVDSZ tagkártya Spa kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok