EVDSZ Tagkártya ALAPINFORMÁCIÓK
Az EVDSZ folyamatosan több szolgáltatóval, számos területről köt megállapodást a tagjai számára kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások nyújtására. A kedvezmény igénybevételének feltétele MINDEN ESETBEN az aktuális évre vonatkozó érvényesítő címkével ellátott névre szóló TAGKÁRTYA megléte, felmutatása.
Bővebb információ az igénylés módjáról, a kártya történetéről az alábbiakban olvasható

Évente tízezreket lehet spórolni az EVDSZ tagsággal, de tapasztalatok szerint a legtöbben nem ismerik a plasztik tagkártyában rejlő lehetőségeket.

Ezt felismerve egy régi dilemmára is választ ad már 2008-tól a plasztik tagkártya, amely sokszor felvetődik a szakszervezeti tagok részéről: 
Mit ad nekem a szakszervezet, miért érdemes belépnem?

Nem ez a fő kérdés, de igaz, hogy ha kollektív szerződést vagy bérmegállapodást köt az érdekképviselet, akkor az kivétel nélkül mindenkire érvényes, aki az adott területen dolgozik, nem kell a szakszervezet kötelékébe tartoznia. A tagkártya révén, a kedvezmények csak az EVDSZ tagjai számára jelentenek előnyt, így a munkavállaló pénztárcája szempontjából is racionális döntés a belépés.

A 2008-as indulásról és a tagkártya és szolgáltatási rendszer bevezetéséről itt , a kezdetekről ittolvashat.

EVDSZ TAGKÁRTYA IGÉNYLÉST A HELYI SZAKSZERVEZETI IRODÁBAN SZÜKSÉGES JELEZNI.

Ugyancsak a helyi szakszervezet munkatársainál kapod meg évente az érvényesítő matricát.

Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (EVDSZ) folyamatosan több szolgáltatóval, számos területről köt megállapodást a tagjai számára kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások nyújtására.


A kedvezmény igénybevételének feltétele MINDEN ESETBEN az aktuális évre vonatkozó érvényesítő címkével ellátott névre szóló TAGKÁRTYA megléte, felmutatása.

 

Az EVDSZ Tagkártyához kapcsolódó kedvezményes szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyek között a Tagkártya menüpontban tudsz településenként, megyénként, szolgáltatás típusonként keresni.

A szolgáltatók listája még nem teljes (a honlap fejlesztése még tart), igyekszünk mielőbb kiegészíteni a listát. Türelmeteket köszönjük!

 

Letölthető dokumentumok
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok