HÍREK, EDC, APPLIKÁCIÓ
Szolgáltatóink friss híreiről, az EVDSZ szolgáltatásait és hasznos információkat (útinfó, látványosságok, bankautomata kereső, stb.) tartalmazó applikációról, az EDC rendszeréből elérhető szolgáltatókról itt olvashatsz bővebben...

Az EVDSZ időszakonként hírlevelet bocsát ki a Tagkártyáinkra kedvezményt adó szolgáltatók aktuális, sokszor csak kifejezetten az EVDSZ Tagoknak biztosított kedvezményekről, valamint a LIGA tagkártyára vonatkozó aktuális információkról. Ezen hírlevelet a helyi szakszervezeti irodáknak, valamint a feliratkozó tagjainknak küldjük el. 

Írj egy e-mailt a szerkesztoseg@vd.hu címre, és értesülj elsőként a friss szolgáltatói akciókról, kedvezményekről!

SZOLGÁLTATÁSOK - SZOLGÁLTATÓK:

A szolgáltatási szerződések felülvizsgálata folyamatosan történik, így a feltüntetett ajánlatok esetenként eltérhetnek! A friss, aktuális ajánlatokat a szolgáltatói szerződések 2018-ra történő aláírása után itt a honlapon és a Forró Drótban minden esetben közzétesszük!

A szolgáltatók részletes, egyedi ajánlatai, aloldalai a fenti TAGKÁRTYA menüpontban áttekinthetőek, kereshetőek.

 

 

EURO DISCOUNT CLUB:

EDC Kereső a képre kattintással érhető el

A kezdetektől megállapodásunk van a több száz kedvezményes szolgáltatót összefogó EDC-vel és a tagkártyánk EDC Classic logóval ellátott, ezek a szolgáltatások számunkra is elérhetőek. A keresést ezek között külön menüpontban, vagy ezen szöveg feletti képre kattintással tudja megtenni.

AMPEGO:

Az AmpeGo a G4 Partner Klub és az EDC ingyenes, közösségi mobilalkalmazása amely új, innovatív megoldást nyújt mindazon egyéni és céges felhasználók számára, akik okoskészülékkel (telefon, tablet...stb.) rendelkeznek. Komplexitásából adódóan egy igazi társ a mindennapokban. A mobil alkalmazásban elérhetőek EVDSZ logóval ellátva a kifejezetten csak EVDSZ Tagoknak nyújtott szolgáltatók, az EDC kedvezményt nyújtó szolgáltatók, valamint hasznos információk: üzletek, bank ATM-ek, látnivalók, parkolási lehetőség, valamint rögzíteni lehet az applikációban bármilyen vásárlási kedvezményt biztosító kártyát, így amennyiben regisztrálsz, nem lesz szükséged arra, hogy kártyákkal tömött pénztárcát használj.

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok