High-Tech Sportok Bázisai

 

A High-Tech Sportok Bázisai várják Önt az ország immáron három vonzó pontján:

Budapesten, a Normafai Síháznál,

Hévízen, a Tourinform Irodánál, illetve

Mátrafüreden, a buszvégállomásnál.

A bázisoktól induló túráink a környék csodás vonalait követik, mindeközben gyönyörű a táj és lélegzetelállító panorámák nyílnak a régióra. Az így megélt látvány egyedülálló élményt nyújt: fentről, de mégis a földről…

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. Nagyon könnyű elsajátítani a használatát – ez a robusztus felépítésű, ugyanakkor nagyon érzékeny járgány gyors és intenzív élmények sorát nyújtja; persze mindeközben óvatosnak kell lenni. Súlyhatár: 120 kilogramm. A túrát megelőző oktatáson részt venni, a túra során az utasításokat betartani kötelező. A segway megfelelő használata igazán felemelő élmény: a túra finoman „fűszeres”, hiszen van benne izgalom, nevetés, szórakozás és egy jó adag stressz oldó adrenalin.

A túrákat szakképzett túravezetők irányítják – az ár tartalmazza a védőfelszerelést, az oktatást és az idegenvezetést is. A gyerekek 8 éves koruk körül már önállóan is tudják használni a gépeket, a kisebbek kis utánfutókban részesei lehetnek a túrának; a szüleik vontathatják őket. Így az egész család részese lehet ennek az egyedülálló élménynek.

 


További kihagyhatatlan, élménydús lehetőségek mindhárom helyszínen a honlapon, a túrák, programok menüpont alatt: www.hsb.hu

 

Az érvényes tagkártyával rendelkező, azt időpontfoglalásnál jelző EVDSZ tagok 15 % kedvezményt kapnak kizárólag a www.hsb.hu honlapon látható, helyszínenkénti Túrák/Programok menüpontok alatt listázott szolgáltatásokra!

 

A kedvezmény igénybevételének feltételeinek feltöltése folyamatban!

 

 

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok