Lábnyom Könyvkiadó
könyvek webáruháza
A Szolgáltatónál 20+10 % kedvezmény a vásárolható, webáruházban szereplő kiadványokra és egyéb más szerződéses és törvényi kötelezettségi tiltás alá nem eső termékre. (a kedvezmény egyéb akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható)
A kedvezmény igénybevételének feltétele: érvényes EVDSZ Tagkártya és promóciós kód, amely a Tagszakszervezeteknél és az EVDSZ-től kérhető.

A kedvezmény igénybevételének menete: 

    1. - A kedvezmény kizárólag a https://www.labnyom.hu oldalon történő regisztráció után vehető igénybe.
    1. - A regisztráció során a promóciós kód mezőbe a jogosult feltünteti
    1. - A tagkártya tulajdonos a megrendelést közvetlenül, a webes felületen a szolgáltatónak küldi. 
    2. - A megrendelés során a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha a megjegyzés rovatban a tagkártya tulajdonos feltünteti az EVDSZ Tagkártyájának számát.
    3. - Megrendelést ily módon kizárólag a tagkártya tulajdonos küldhet a szolgáltatónak.
    4. - A szolgáltató törekszik arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a készlet függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a Megrendelést, a visszaigazolás esetén feltüntetve a Megrendelés alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla kedvezménnyel számított végösszegét.
    5. - A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a fizetésre, szállításra vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a megrendelés érvényessé.
    6. - A megrendelés elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a szakszervezeti tag és a szolgáltató között jön létre.
    7. - A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a tagkártya tulajdonos a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. A személyes átvétel esetén a személyi igazolvány felmutatásával együtt történő megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén az EVDSZ Tagkártya kedvezmények nyújtását a szolgáltató megtagadhatj, ezzel kapcsolatban a tagkártya tulajdonos kifogással nem élhet a szolgáltatóval szemben. A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

 

A webáruház az alábbi képre kattintással érhető el:

 

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok