License Professional Kft.

A Licence Professional Kft. az alábbi kedvezményeket biztosítja az EVDSZ érvényes tagkártyával rendelkező szakszervezeti tagjai számára:

  • Minden, a Licence Professional webshopjában megvásárolt használt hardware esetében legfeljebb 24 hónapos, az Általános Szerződési Feltételekben és a webshopon megjelölt külön díj ellenében választható garancia.
  • A megrendelt eszköz teljes vételárának bankszámlára történt beérkezését követően a szerződéses feltételekben meghatározottak szerint, a vásárló által megadott magyarországi címre ingyenes kiszállítást.
  • Minden laptop, notebook, asztali gép vásárlása esetén hivatalos windows 7-es operációs rendszer telepítése díjmentesen. Eltérő igény esetén a vásárláskor előre jelzett és külön díjazás ellenében megvásárolt egyéb programok, verziók díjmentes telepítése.
  • Magyar nyelvű billentyűzet.
  • Sodexo Iskolakezdési, Ajándék és Bónusz utalványok elfogadása a mindenkor érvényes Általános Szerződési Feltételekben meghatározott szabályok szerint.

Egyéb szolgáltatások díjainak számlázása, ügyintézés a mindenkor érvényes vásárlási feltételek szerint. A vásárlási feltételek közzétéve a Licence Professional Kft. webshopján.

Vásárlási feltételek:

1. A Licence Pro, az EVDSZ-szel kötött Megállapodásban meghatározott kedvezményekkel kínálja használt hardware és software termékeit, valamint kapcsolódó szolgáltatásait az EVDSZ érvényes tagkártyával rendelkező tagjai és családtagjai (továbbiakban tagjai) részére. Az értékesítést a Licence Pro a saját maga által üzemeltetett webshopon, a www.pcflotta.hu címen keresztül kívánja végezni úgy, hogy a terméket vásárolni kívánó tagjai a Licence Pro köt adásvételi szerződést a saját feltételei alapján.

2. A kedvezmények a tagokat csak az EVDSZ Tagszakszervezeténél fennálló tagi viszonyuk tartamára illetik meg, azon túl a felkínált kedvezményekkel nem élhetnek. (A tagként igénybevett kedvezményt visszafizetni nem kell.)

3. A kedvezmények igénybevételének feltétele többek között, de nem kizárólag:

  • az EVDSZ számára kiadott, tagi kedvezmény igénybevételére vonatkozó egyedi kód megadása a Licence Pro webshop (www.pcflotta.hu) felületén a termék vagy szolgáltatás megrendelésekor. Minden vásárláskor az egyedi kód megadása szükséges.

  • A vásárláskor a megjegyzés rovatban az EVDSZ Tagkártya számát feltüntetni szükséges.

 

A WEBSHOP BELÉPŐKÓDJÁT KÉRJE SZAKSZERVEZETI VEZETŐJÉTŐL!

Kapcsolódó linkek
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok