Megbizhatobbat.hu
Az „okos vásárlók” és megbízható készülékek webáruháza EVDSZ tagoknak 10% kedvezménnyel!

A megbizhatobbat.hu nem egy átlagos műszaki webshop. Ez a tudatos vásárlók webáruháza, mert a valóban tartós, megbízható készülékek között válogathatnak a vásárlók.

Tudjuk, hogy a villamosenergia-iparban dolgozók számára érdekes egy olyan webáruház, ahol végre a készülékek megbízhatósága és igazi értéke alapján választhatnak akciók helyett.

A megbizhatobbat.hu törekvése, hogy a vásárlási szokásokat megváltoztassa, az ár alapú keresés helyett a megbízhatóság szerinti keresést és összehasonlítást biztosítva.

A megbizhatobbat.hu webáruházat a Business Box kft. üzemelteti. A Business Box 10 éve foglalkozik háztartási gépek garancia-meghosszabbításával, garanciális és garancián túli javításával.

A több tízezer javítás adatait elemezve már világosan látszik, melyik készülék típusok és márkák mennyire megbízhatóak. A webáruházban a Business Box szerviz-tapasztalatain alapuló megbízhatósági értékelés is megjelenik a készüléknél.

A megbízhatósági értékelés mellett azt is feltünteti a webáruház, hogy hány tagú háztartás számára ajánlott egy-egy készülék. Így laikusok is könnyebben tudnak dönteni a számukra megfelelő készülék mellett.

Ráadásul a megbizhatobbat.hu-n mindig egy kattintásnyi közelségben van egy olyan szakértő, aki több ezer készülékről tud tanácsot adni: “ezt válaszd, mert jó a szervizelése vagy ezt válaszd, ha a tartósság a fontosabb”.

 

A kedvezmény mértéke:

10 % kedvezmény a webáruházban szereplő, megvásárolható készülékekre, termékekre, maximum 20.000 Ft értékig termékenként. A kedvezmény egyéb akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.

 

A kedvezmény igénybevételének feltételei, menete:

  1. A kedvezmény kizárólag a evdsz.megbizhatobbat.hu oldalon történő regisztráció után vehető igénybe.
  2. A regisztráció során a jogosult feltünteti EVDSZ tagsági igazolványa számát.
  3. A Jogosult a megrendelést közvetlenül, a webáruház felületén a Szolgáltatónak küldi.
  4. A megrendelés során a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha előzetesen a Jogosult regisztrálta fiókját az evdsz.megbizhatobbat.hu oldalon és a megrendelést a regisztrált fiókba belépve küldi.
  5. A Szolgáltató törekszik arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a készlet függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a Megrendelést, a visszaigazolás esetén feltüntetve a Megrendelés alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla Kedvezménnyel számított végösszegét.
  6. A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a fizetésre, szállításra vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a megrendelés érvényessé.
  7. A Megrendelés elfogadása és visszaigazolása esetén szerződéses jogviszony a Jogosult és az Szolgáltató között jön létre.
  8. A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Jogosult a kedvezményre való jogosultságát - kérésre - megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. Megfelelő igazolás bemutatásának kérés ellenére történő elmaradása esetén a jelen szerződés szerinti kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. Ezzel kapcsolatban a Partner, vagy a Jogosult kifogással nem élhet a Szolgáltatóval szemben.
  9. A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

Fizetés és szállítás feltételei:


Fizetés és szállítás a webáruház mindenkori Általános Szerződési Feltételeinek megfelelően.

Fizetési lehetőségek

Szállítási lehetőségek

Kapcsolódó linkek
Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok