Óvodavilág webáruház és Csodafa játékbolt

A webáruházban és az üzletben 5 % kedvezmény a vásárolható összes játék, író-irodaszer és papíráru és egyéb más szerződéses és törvényi kötelezettségi tiltás alá nem eső termékre.           

  (a kedvezmény egyéb akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható)

Csodafa Játékbolt - 3200 Gyöngyös, Püspöki út 2.

   1. Üzletben történő vásárlás esetén:
    1. - A kedvezmény az üzletekben történő vásárlás esetén csak személyesen az arra jogosult tagkártyatulajdonos által érvényesíthető, más kedvezménnyel nem összevonható!
    2.  
    3. - A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a tagkártya tulajdonos a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya bemutatása. Ennek hiányában a kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. 
    4.  
    5. - A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

 

   1. Webáruházban történő vásárlás esetén:
   1.  

- A kedvezmény kizárólag a https://ovodavilag.hu oldalon történő regisztráció után vehető igénybe.

- A regisztráció során a tagkártya tulajdonos a promóciós kód mezőbe az EVDSZ kódját tünteti fel (Kérje helyi szakszervezeti irodában, vagy az EVDSZ-től!)  

- A megrendelést közvetlenül a webes felületen szükséges küldeni a webáruháznak.

- A megrendelés során a kedvezmény akkor érvényesíthető, ha a megjegyzés rovatban a tagkártya tulajdonos feltünteti az EVDSZ Tagkártyájának számát.

- Megrendelést ily módon kizárólag a tagkártya tulajdonos küldhet a szolgáltatónak.

- A szolgáltató törekszik arra, hogy 1 munkanapon belül írásban (email), a készlet függvényében visszaigazolja, vagy esetleg elutasítsa a Megrendelést, a visszaigazolás esetén feltüntetve a Megrendelés alapján nyújtandó szolgáltatások HUF egységárait, és a számla Kedvezménnyel számított végösszegét.

- A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a fizetésre, szállításra vonatkozó feltételeket, melynek teljesülésével válik a megrendelés érvényessé.

- A Kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a tagkártya tulajdonos a kedvezményre való jogosultságát kérésre megfelelően igazolja. Az igazolás megfelelő módja az évszámmal és névvel ellátott, érvényes tagsági kártya. Ennek hiányában a kedvezmények nyújtását a Szolgáltató megtagadhatja. 

- A tagsági kártya más személyre át nem ruházható.

 

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok