Az E.ON Erőmű Üzemeltető Kft. szakszervezeti titkára - Kun László
Kun László a TIVISZ irányító testületében képviseli a két erőművet, mivel az E.ON Erőmű Üzemeltető, Szolgáltató Kft. Debreceni Telephelyének főbizalmi tevékenységét végzi, ezen kívül a TIVISZ Nyíregyházi-Debreceni Erőművek Szakszervezeti titkára is. Kun László még pályakezdőként tagja lett az érdekvédelemnek, az erőműben műszerészként dolgozik immár huszonnyolc éve. Kun László a TIVISZ irányító testületében képviseli a két erőművet, mivel az E.ON Erőmű Üzemeltető, Szolgáltató Kft. Debreceni Telephelyének főbizalmi tevékenységét végzi, ezen kívül a TIVISZ Nyíregyházi-Debreceni Erőművek Szakszervezeti titkára is. Kun László még pályakezdőként tagja lett az érdekvédelemnek, az erőműben műszerészként dolgozik immár huszonnyolc éve. Kun László a TIVISZ irányító testületében képviseli a két erőművet, mivel az E.ON Erőmű Üzemeltető, Szolgáltató Kft. Debreceni Telephelyének főbizalmi tevékenységét végzi, ezen kívül a TIVISZ Nyíregyházi-Debreceni Erőművek Szakszervezeti titkára is. Kun László még pályakezdőként tagja lett az érdekvédelemnek, az erőműben műszerészként dolgozik immár huszonnyolc éve.

A munkavállalók, tagok közös programjainak szervezésében évek óta részt vesz. Nagyon fontosnak tarja a sportrendezvényeket, melyek véleménye szerint a kapcsolattartás, munkavállalói és baráti hálózat kialakításában és fenntartásában létfontosságú lehetőség. A valamikori TITÁSZ Kupa minden évben megteremtette a társaságra sajátságosan jellemző szétszórt telephelyeken dolgozók véleménycseréjét, a baráti versengés adta kellemes perceket és barátságok alakulását. A munkavállalók azonos problémáikat, az örvendetes eseményeket ezeken az összejöveteleken osztották meg egymással. A kupa megszűnése után, 1986-tól az erőmű üzemeltető szolgáltató kft. által rendezett sportnapok vették át ennek szerepét, melyen több telephely, mint például a nyíregyházi, a győri, soproni erőművek munkavállalói találkozhattak egymással. A dolgozók megismerhették egymás családtagjait, a több mint száz fős rendezvények igen kellemes élményt jelentenek minden résztvevő számára, ezért kicsit félő, hogy a telephelyek számának csökkenésével a sport találkozók is veszélybe kerülnek.

A sportlehetőség mellett természetesen nagyon fontosak az oktatási, továbbképzési rendezvények, illetve azok a tárgyalások és konferenciák, melyek segítenek az érdekvédelemben tevékenykedőknek -vallja László. A tájékoztatás és hatékony kommunikáció, az együtt döntés megvalósulásának módja a szövetség vezetőinek, képviselőinek plénumai. Kun László tevékenységével és munkájával kíván hozzájárulni a célok eléréséhez és eredmények kivívásához.

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok