E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. Üzemi Tanács elnök – Tuzáné Fülöp Teréz
-Mostani megbízatásomban is – mint eddig akár szakmai, akár minden más téren - igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségből, amit az élet elém adott. Igyekszem minél jobban megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyeket az általam képviselt munkavállalók támasztanak velem szemben, bár ez manapság nem egyszerű feladat. 1974 óta dolgozom az áramszolgáltatásban, ugyanis ekkor végeztem a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán. Első munkahelyem az Észak-dunántúli Áramszolgáltató Vállalat volt, és azóta is ugyanannál a cégnél vagyok alkalmazásban, azaz a jogutódjánál.

A társaság több szervezeti átalakítása és a névváltás következményeként jelenleg az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. veszprémi régiójában dolgozom.

Az eltelt több mint harminchat év alatt szinte minden területen megfordultam. Voltam művezető a fogyasztásmérő javító- és hitelesítő üzemben, energetikus az akkori erőművi főosztályon, műszaki ellenőr a paksi atomerőmű építkezésen, szakszolgálati mérnök Veszprémben, kereskedelmi csoportvezető a veszprémi üzletigazgatóságon, kereskedelmi vezető a veszprémi üzemvezetőségen, 2000-től nyilvántartási csoportvezető. Ezt követően a DSO kapcsán történt átszervezés óta INIS területi referensként tevékenykedem.

Érdekképviseleti munkám az ezredforduló körül kezdődött, szakszervezeti képviselőként, jelenleg SZT tagként az EED képviselőtestületi elnöke vagyok. Az Üzemi Tanácsban most kezdtem a harmadik három éves ciklust, 2010. december 8-án választottak ÜT elnökké.

Üzemi Tanács tagként korábban a veszprémi régiót képviseltem, és több éve tagja vagyok a győri régió szociális bizottságának is. Mostani megbízatásomban is – mint eddig akár szakmai, akár minden más téren - igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségből, amit az élet elém adott. Igyekszem minél jobban megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyeket az általam képviselt munkavállalók támasztanak velem szemben, bár ez manapság nem egyszerű feladat.

Néhány év múlva úgy szeretnék majd elköszönni, hogy nyugodt lelkiismerettel elmondhassam: Megtettem mindazt, amit képességeimtől, lehetőségeimből adódóan megtehettem ezért a társaságért. Vagyis Szent Pál szavaival élve „A harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, a hitet megtartottam…”

Veszprémben élek, két felnőtt, családos gyermekem van, akik eddig négy tündéri unokával örvendeztettek meg. Fiam informatikusként önálló vállalkozásában dolgozik, lányom a Győrben logisztikus, jelenleg gyeden van a legkisebb unokámmal.

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok