OVIT Sportegyesület elnök – Makó Attila
Makó Attila az OVIT Zrt.-nél dolgozik 2001 óta mint a Szállítási Üzem diszpécsere. Folyamatosan figyelnie kell a továbbképzésekre és oktatásokra, ezeken igyekszik is részt venni, hiszen a technológia fejlődik, nem maradhat le. A cég sportegyesületének elnöki feladatait 2011 elejétől látja el, mindenben igyekszik megfelelni az elvárásoknak – mind elnökként, mind sportolóként. Számos sportág érdekli, nem marad csupán nézője a versenyeknek, aktív résztvevőként is elér kiváló eredményeket. 20 éve dolgozom az OVIT-nál, 2001. decemberétől a Szállítási Üzem diszpécsereként.

Feladataim a saját területemen belül is rendkívül szerteágazóak és a technika rohamos fejlődésével még inkább azzá válnak.

Az emberekkel való kapcsolattartás fontos része a munkámnak, nincs nehéz természetem, így mindig megtaláljuk a lehetséges legoptimálisabb megoldást.

Az OVIT SE elnöki pozícióját 2011. januárjától töltöm be. Sokan szavaztak akkor bizalmat nekem, így természetesen a lehető legjobban szeretnék helytállni mind elnökként, mind pedig sportolóként az OVIT SE-ben.

Számos iparági versenyen is részt veszek , úgymint a VOTT, a teke bajnokság, a kajak-kenu versenyek és az egyre népszerűbb sárkányhajó – az OVIT-nál nagyon kedvelt jelenleg ez a sportág. Emellett részt veszek a cég asztalitenisz- és bowling-csapatában. A sportok, a sportolás népszerűsítése, szeretete hozzám tartozik, ennek tükrében végzem szabadidőmben elnöki teendőimet.

A sportegyesület működése azonban nagyban függ a cég vezetésének támogatásától, e nélkül nem tudnánk részt venni az iparági versenyeken sem. Szerencsére eddig rászolgáltunk a bizalomra, egyre jobbak az eredmények és egyre többen vesznek részt a versenyeken.

Szabadidőmet leginkább a családommal és sportolással töltöm. Három gyermekünk van, egy 15 hónapos tündéri kislány és feleségem két nagy csemetéje. Sokat kirándulunk, az SE Természetbarát szakosztályának lelkes csapatával is; igyekszünk tartalmasan tölteni az időnket. Nem utolsó sorban nagyon szeretek ultizni, barátaimmal és versenyszerűen is játszom.

Makó Attila

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok