TIVISZ Ifjúsági Tagozat - Makkai Zoltán Norbert
-2003-ban lettem TIVISZ tag, mert úgy éreztem, hogy „együtt többek vagyunk” elv valóban működik. Minél többen szállnak be a virtuális szakszervezeti autóba és segítenek a haladásban, annál gyorsabban és annál messzebbre tudunk jutni! - tájékoztat érdekvédelmi ars poeticájáról Zoltán. 2002 óta dolgozom az E.On Tiszántúli Áramhálózati Zrt.-nél, különböző státuszokban. 2003-ban lettem TIVISZ tag, mert úgy éreztem, hogy „együtt többek vagyunk” elv valóban működik. Csak egy nagyobb közösségben tudunk érdemben bármit is tenni az élethelyzetünk, munkakörülményeink javítása érdekében, pláne az újra és újra megújuló elvárásokkal szemben, ezért is lettem tisztségviselő!

2004-2005 ben lettem az Ifjúsági Tagozat Képviselője, bár megválasztva csak 2006-ban lettem az Összbizalmi Testületi ülésen.

2008-ban Főbizalmivá választott a Tagság, melyet nagy megtisztelésnek és kihívásnak veszek.

Az érdekképviseleti munkában is, csak úgy mint a szakmaiban is, egyre több a teendő és egyre magasabbak az elvárások, de igyekszünk mindennel megbirkózni.

Az Erősáramú Villamosmérnöki Karon végeztem a Nagyváradi Egyetemen, 1996-2001 között.

Családom még nincs, remélem az a helyzet hamarosan megváltozik.

Hobbim az autók, horgászat, zene, könyvek, villamosság, elektronika stb…

Emellett nagy tisztelője vagyok a gyengébbik nemnek, kedvességük és szépségük nélkül hova lenne a világ!

Néhány gondolat az érdekképviseleti munkáról és a tevékenységéről:

Szerintem feltétlenül elengedhetetlen egy ilyen „tömörülés” a mai globalizált világban, ahol egyre inkább és egyre nagyobb mértékben jellemző a munkavállalókra kirótt megnövelt terhek, mind anyagi mint munkateher szempontjából, nem is beszélve a mai kor egyik legnagyobb problémájáról, a folyamatos létbiztonság hiányáról, az egyre növekvő munkanélküliségről….

Ezen hatások minimalizálása érdekében csak ÖSSZEFOGÁSSAL tudunk elérni bármit is. Minél többen szállnak be a virtuális szakszervezeti autóba és segítenek a haladásban, annál gyorsabban és annál messzebbre tudunk jutni!

Eseménynaptár
Tagszakszervezetek
Forró drót - letölthető újságok